Peste 3 milioane de români au spus Eu aleg România!

1198
0
DISTRIBUIȚI

Peste 3 milioane de români au spus împreună cu noi, și în 2015, Eu aleg România. Timp de 100 de zile Rețeaua studiourilor regionale Radio România (București, Cluj, Constanța, Craiova, Iași, Reșița, Timișoara și Tg. Mureș) a prezentat în format audio și video poveștile a 100 de români pentru istoria lumii, în cadrul celei de-a II-a ediții a proiectului Eu aleg România.

Poveștile a 100 de romani care ne-au deschis calea, au creat, au construit și au dăruit o nouă scanteie spiritului românesc. 100 de români, din știință și cultură, care au înscris numele țării în istoria universală.

On air, pe frecventele studiourilor regionale (1,6 milioane de ascultători în fiecare zi), on line pe www.eualegromania.ro, pe site-urile paginilor de socializare și pe canalele Youtube ale posturilor Radio România Regional (peste 1,5 milioane de vizitatori în cele trei luni și jumâtate în care s-a desfășurat această editie), ați putut descoperi în reportaje și filme 100 de motive de mândrie că suntem români.

Eu aleg România nu intră în vacanță. Încă de la inceputul anului 2016 dăm startul pregatirilor ediției a III-a. Anul 2016 fiind an olimpic, protagoniștii campaniei noastre vor fi sportivi care au făcut imnul României cunoscut în lume.

Lasă un răspuns