“Eu aleg România” 100 de poveşti de aur ale sportului românesc – ediţia 2016

1335
0
DISTRIBUIȚI

La 1 decembrie 2018 se împlinesc 100 de ani de la făurirea României Mari.

În fiecare an, Radio Romania Regional îţi prezintă cel putin 100 de motive să spui Eu aleg România.

În anul 2014, am vizitat 100 de locuri de vis ale României. 100 de locuri ce merită a fi cunoscute, vizitate şi promovate, locuri ce reprezintă puncte de reper pentru evoluţia noastră, destinaţii încărcate de frumuseţe, spiritualitate, cultură, inedit sau spectaculozitate

În 2015, am redescoperit împreună 100 de români pentru istoria lumii. Am prezentat valoarea cea mai de preţ pe care o are acest popor – puterea de creaţie şi, mai ales, rezultatele unor oameni care au contribuit la dezvoltarea universală a ştiinţei şi la îmbogăţirea culturii mondiale

Anul acesta îţi propunem 100 de poveşti de aur ale sportului românesc. 100 de sportivi sau echipe care au făcut să răsune imnul ţării noastre la marile competiţii internaţionale şi europene. Viaţa şi realizările acestor români de excepţie vorbesc de la sine şi fiecare poveste de viaţă este o dovadă de muncă, abnegaţie şi sacrificii.

Fiecare sportiv are o poveste pe care o vei afla ascultând programele studiourilor regionale din Bucureşti, Cluj, Constanţa, Craiova, Iaşi, Reşiţa, Timişoara şi Târgu Mureş.

Sau o poţi vedea pe site-ul eualegromania.ro, pe site-urile studiourilor regionale şi pe paginile de facebook şi twitter.

8 echipe de producţie din toată ţara, 75 de ore de filmare şi înregistrări audio, mărturii şi imagini inedite, 200 de ore de editare, toate pentru a ilustra drumul campionilor români care au cucerit lumea.

100 de zile, 100 de materiale audio difuzate de 3 ori pe zi în programele studiourilor regionale, 100 de poveşti de succes, 100 de filme de prezentare pe canalul Youtube al campaniei, 100 de spoturi video pe reţelele de socializare.

In fiecare zi, de luni pana duminica, veti afla povestea celor 100 de ambasadori ai sportului românesc.

Ştiţi câte motive avem să fim mândri?

Rămâneţi alaturi de noi şi vă vom arăta cel puţin 100.

Locuri, evenimente şi oameni de excepţie pentru România 100.

Lasă un răspuns