Ascultă-ţi muzica! 100 de melodii ale românilor

2417
0
DISTRIBUIȚI

La 1 decembrie 2018 se împlinesc 100 de ani de la făurirea României Mari.

În fiecare an, Radio Romania Regional îţi prezintă cel putin 100 de motive să spui Eu aleg România.

În anul 2014, am vizitat 100 de locuri de vis ale României. 100 de locuri ce merită a fi cunoscute, vizitate şi promovate, locuri ce reprezintă puncte de reper pentru evoluţia noastră, destinaţii încărcate de frumuseţe, spiritualitate, cultură, inedit sau spectaculozitate

În 2015, am redescoperit împreună 100 de români pentru istoria lumii. Am prezentat valoarea cea mai de preţ pe care o are acest popor – puterea de creaţie şi, mai ales, rezultatele unor oameni care au contribuit la dezvoltarea universală a ştiinţei şi la îmbogăţirea culturii mondiale

În 2016, am aflat 100 de poveşti de aur ale sportului românesc. 100 de sportivi sau echipe care au făcut să răsune imnul ţării noastre la marile competiţii internaţionale şi europene. Viaţa şi realizările acestor români de excepţie vorbesc de la sine şi fiecare poveste de viaţă este o dovadă de muncă, abnegaţie şi sacrificii.

Anul acesta, din 11 septembrie, lansăm o nouă ediţie a campaniei Eu aleg România Ascultă-ţi muzica! 100 de melodii ale românilor.

Care este secretul acestor melodii interpretate de mari artişti, care au încântat sufletul multor generaţii şi care au rezistat în timp? Vei afla de la noi  fie ascultând programele radio ale studiourilor regionale Radio România din Bucureşti, Cluj, Constanţa, Craiova, Iaşi, Reşiţa, Timişoara şi Târgu-Mureş, fie poţi vedea cele 100 de filme de prezentare pe site-urile www.eualegromania.ro  sau ale studiourile regionale şi pe paginile de socializare ale Reţelei Regionale Radio România (Facebook şi Twiter) sau pe canalul de Youtube dedicat proiectului eualegromania.ro.

8 echipe de producţie din toată ţara, 90 de ore de filmare şi înregistrări audio, mărturii inedite, sute de ore de editare audio şi video, toate pentru a ilustra povestea celor 100 de melodii ale românilor  în interpretări de excepţie ale elitei muzicii uşoare şi populare româneşti.

100 de zile, 100 de materiale audio difuzate de 3 ori pe zi în programele studiourilor regionale, 100 de filme de prezentare pe canalul Youtube al campaniei sau 100 de spoturi video pe paginile reţelelor de socializare ale posturilor regionale.

Ştiţi câte motive avem să fim mândri că suntem români?

Ascultă Radio România Regional şi vei afla!

Lasă un răspuns