Găseşte-mi loc în inima ta – Ştefan Bănică Jr.

833
0
DISTRIBUIȚI

Pe protagonistul întâlnirii de astăzi l-aţi văzut în „Liceenii” şi în alte filme, prezentând emisiuni tv de succes, l-aţi auzit de mii de ori la radio şi nu credem să existe vreun român care să nu îi ştie piesele. Este artistul fenomen al perioadei moderne, care a bătut record după record în materie de vânzări de bilete şi de discuri, care a fost premiat de foarte multe ori de industria muzicală şi care şi-a găsit rapid un loc în inimile celor ce îi ascultă piesele.

Ştefan Bănică Junior şi povestea piesei „Găseşte-mi loc în inima ta”, astăzi în cadrul proiectului „Eu aleg România Ascultă-ţi muzica! 100 de melodii ale românilor”. Cariera muzicală a lui Ştefan Bănică Jr. a început prin 1992 când a înregistrat primul album intitulat „Un actor, un rock’n roll”. A urmat apoi, în 1996, discul „Te rock… frumos”, un album la care Ştefan a colaborat pentru prima dată cu trupa „Rock’n Roll Band” şi grupul vocal „The ’50’s”.

În anul 2000, Ştefan Bănică s-a prezentat cu albumul „Cel de acum” care prin muzicalitate îl reprezintă pe artist cel mai bine. Răsplata sa cea mai mare, pe lângă marele sau succes la public a fost câştigarea Premiului I la Mamaia 2000 cu piesa „Poveste”.

Anul 2002 a adus şi lansarea noului album „De dragoste în toate felurile” care a avut un succes enorm. Primul single „Găseşte-mi loc în inima ta” s-a aflat multă vreme în primele poziţii ale topurilor din România. Spre deosebire de precedentul single „Poveste”, „Găseşte-mi loc în inima ta” a fost compusă în doar cateva minute şi ar putea doborî uşor recordurdul pentru cea mai bună piesă scrisă într-un timp foarte scurt.

Melodia a intrat rapid la radio, rula de nenumărate ori la televiziune, în concerte fanii erau în delir, drept dovadă că piesa „Găseşte-mi loc în inima ta” a câştigat printre alte multe premii importante şi primul loc la secţiunea şlagăre, la Festivalul Mamaia 2002!

Studioul Bucureşti FM
Coordonator proiect – Răzvan Petre
Realizator – Răzvan Petre
Editor imagine – Cosmin Boroiu

Lasă un răspuns