Tot mai sus – Guess Who feat deMoga

950
0
DISTRIBUIȚI

Astăzi ne oprim asupra unui cântec care ne vorbește despre ambiție, optimism și depășirea limitelor. “Tot mai sus” este o colaborare dintre artistul hip-hop Guess Who și Marius Moga și putem spune că reprezintă o declarație a generației actuale.

Melodia “Tot mai sus” a fost lansată în anul 2011 și este inclusă pe al doilea album al artistului Guess Who, pe numele său real Laurențiu Mocanu. Guess Who a reușit să spargă barierele stilistice ale genului, venind cu un sound fresh, adresându-se în special publicului deschis și capabil să accepte evoluția sound-urilor ce domină în acest moment piața internațională. În iulie 2010, Guess Who a câștigat premiul pentru „Cel mai bun artist hip-hop” la Romanian Music Awards.

Marius Moga este unul dintre cei mai prolifici compozitori români din generația actuală. Supranumit și “Micul Mozart”, Marius Moga este “responsabil” de succesul celor mai mari hituri românești ale anilor 2000 când a compus piese pentru artiști români în vogă. Pe lângă faptul că este un compozitor foarte talentat, Marius Moga a încercat în permanență rețete noi ale succesului și de cele mai multe ori a reușit. Dovadă este și colaborarea cu Guess Who, materializată în piesa “Tot mai sus“.

Single-ul s-a bucurat de un succes incredibil în anul 2011. A devenit cea mai difuzată piesă a anului pe posturile de radio, iar videoclipul a strâns în doar o lună de la lansare aproape 2 milioane de vizualizări pe canalul de YouTube, iar în total a fost vizionat de peste 14 milioane de ori.

Radio România Cluj
Realizator: Dan Izvoreanu
Coordonator proiect: Andrei Huţanu
Operator cameră: Andrei Creţoiu, Bogdan Vişan
Editor imagine: Bogdan Vişan

Lasă un răspuns